Mennyibe kerül egy win7 telepítés "munkadíja"?
A barátom egyik kollégája telepíti fel a laptopomra a win7-et, és az office -t xp után. Nem nagyon ismerem a srácot, ép ezért nem várnám ingyen tőle, hogy bajlódjon a gépemmel. Ráadásul ha minden igaz, előtte vistát kell fel tennie, mert az xp -re nem is megy fel egyből a win7, bér nem értek annyira hozzá. Persze ő nem kért érte semmit, de mégsem akarom így, nem akarok se túl keveset adni, se túl sokat! Segítsetek kérlek.
köszi előre is.
Éva.
bocs az első válaszér véletlen beküldtem.
"mert az xp -re nem is megy fel egyből a win7" ez nem igaz.
Ha nem kér pénzt akkor ne adj neki,ha neked ennyire hasznos volt a munkája meghálálhatod egy üveg piával én annak örülnék a legjobban :D amúgy én ha nem heti szinten akkor havi 1x újra telepítem.
én 5k-t szoktam kérni
bár ebbe benne van az adatmentés is, és egy teljes programcsomag telepítése is a driverek telepítésén kívül
"Ráadásul ha minden igaz, előtte vistát kell fel tennie, mert az xp -re nem is megy fel egyből a win7"
Ezt ő mondta? Ha igen, akkor nem ért hozzá, más szóval kontár.
Ha csak te tételezed fel, akkor te nem értesz hozzá.
Nem az XP-re telepíti a Win7-et, hanem egy particionált, formázott vinyóra - ha konyít hozzá. Így aztán a Vista telepítése értelmezhetetlen.
""Ráadásul ha minden igaz, előtte vistát kell fel tennie, mert az xp -re nem is megy fel egyből a win7"
Ezt ő mondta? Ha igen, akkor nem ért hozzá, más szóval kontár. "
Üdv!
Upgrade-ről nem hallottál?
"Upgrade-ről nem hallottál?"
Teljesen fölösleges egy olyan op.rendszert feltelepíteni, amit egy percig sem fog használni.
Én annak, aki tört programot tesz a gépemre (pláne hogy a kérdésedből az is kiderül, mekkora szakbarbár) egy vasat sem fizetnék!
Ha kapsz mellé egy rootkitet is, vagy a ki tudja honnan származó Windows pont a házi írás kellős közepén dobja be az ablakot, hogy "nem vagyok legális, tessék megvenni", akkor meg bajban leszel...
akiknek én telepítettem a rendszert, azoknak sosem volt ilyen problémájuk; a windows oldaláról kell letölteni a 30 napos próbaverziót, és biztos nem lesz benne vírus
amúgy a vistáról lehet upgradelni, de teljesen felesleges, ugyanúgy beszerezhető a hetes is, és gyorsabb lesz feltelepíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!