Hogyan kell a Sims3-hoz a kiegészitőket hozzácsatolni?
Figyelt kérdés
Kérlek részletesen magyarázd el, lépésről-lépésre, mit hogyan kellene csinálnom...köszi:)2012. febr. 18. 16:23
1/6 pianoboy válasza:
Szia. Szerintem egy ALL IN ONE verzióval próbálkozz és akkor tuti, hogy jó lesz. Ahhoz egy telepítő jár, ami az összeset felteszi a gépedre. Ezt bárhonnan leszedheted, mindenképpen magyar nyelvű lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
hát köszi, de én már elkezdtem lehúzni az alapjátékot, és már nem érdemes abbahagyni...
2012. febr. 19. 11:08
3/6 pianoboy válasza:
Nekem 3 óra alatt lejött az All IN ONE. Mind1. Így lehet hogy nem fog sikerülni, mert az is baj szokott lenni, gogy nincs patchelve az alapjáték, meg az is, hogy sorrenbe kell feltenni a kiegészítőket, ahogy kiadták őket,stb :(
4/6 A kérdező kommentje:
most már sikerült, megoldottam, és csak a luxuslakás cuccokat huuztam le, és megy...
2012. febr. 22. 21:49
5/6 fafiii válasza:
Hogy oldottad meg? Én nekem már van hozzácsatlakoztatva egy!
És a másikat is csatolnám de amikor elindítom a
játékot akkor azt az első kiegészítőt kéri! Mit tegyek?
6/6 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez lenne a kérdésem csak a sims4-hez. Eltudja valaki mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!