Tettem fel Sims2 kiegészítőket, de rosszak, és már az alapot sem indítja el. Nincs hely a gépemen, vagyis a C meghajtón. Próbálnál D-re telepíteni, de be se adja a telepítést. Miért?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 14:29
1/5 anonim válasza:
Simsnél fontos a telepítési sorrend ha azt elrontod szedheted az összeset és jó sorrendbe rakhatod fel. A D meghajtód gondolom nem op rendszeres ugye?? Mármint csak segédként szolgál??
2/5 A kérdező kommentje:
nem, nem az :D de akkor sem tudom mi lehet a baj :S azért köszönöm :)
2011. szept. 6. 16:00
3/5 anonim válasza:
bocs igaz :D elnéztem nem fontos nekem is volt gondom a 2 kiegészítőivel :(
4/5 A kérdező kommentje:
nekem végre sikerült feltennem egy csomagot :) viszont egyszerre csak 1-et enged feltenni :S
2011. szept. 14. 19:38
5/5 karesz01 válasza:
A Sims2 nél fontos hogy sorrendben installáld fel .
A másik fontos tényező hogy egy csomagot tegyél fel és ahhoz más csomagból származó kiegészítőket ne keverj hozzá .
Ez a Sims3 - ra is vonatkozik .
A sims2 alap + kiegészítők egy csomag része legyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!