Most töltöttem le a Windows 8 tesztverzióját. Egy ISO fájlban kaptam meg. Milyen formátumban kellene kiírni?
Cd/DVD kép felírása lemezre. Ilyet kellett volna használnod, ez kb minde író programban benne van. De asszem jó azzal a módszerrel is, amivel csináltad, szóval a probléma máshol van.
Ha van telepítve már oprendszered (miért ne lenne :) ), akkor kiír valami ilyesmit indításnál, hogy "bootolás cd-ről...", és akkor vár másodpercet, hogy nyomj egy billentyűt. Ha nem teszed akkor továbbugrik.
Ezen kívül elképzelhető, hogy a gépen nem úgy lett beállítva a bootolási sorrend, hogy a cd előrébb legyen mint a vinyó.
Egyszerü leszek és nőies :D
Clone CD
ami neked kell !!
letöltöd és az ISO fájlt kiírod vele DVD re
nyugi a program tud DVD t is clonozni
Jó volt a boot sorrend (nem először telepítek op rendszert). A gép keresett a DVD-n (kurzorvillogás), de nem írta, hogy 'nyomjon meg egy gombot...'. Azért kérdeztem az ISO kiírásáráról, mert korábban a Windows 7 Home Premiumot töltöttem le és úgy, ahogy volt az ISO, kiírtam. A végeredmény ugyanaz, továbbugrás a meglévő op rendszerre.
A Nero-ban többfajta DVD formátum is van. Nem a formátumot csesztem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!