Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most töltöttem le a Windows 8...

Czúth Csaba kérdése:

Most töltöttem le a Windows 8 tesztverzióját. Egy ISO fájlban kaptam meg. Milyen formátumban kellene kiírni?

Figyelt kérdés
Az ISO-t társítottam Daemon tools-sal. Majd a a fájlokat kiirtam DVD-re. Eztán megpróbáltam feltelepíteni, mint a többi op rendszert, de mikor bootolni kezdett, semmi, a CD-ROM-ról átugrott a winchesterre és a win 7-emet töltötte be. Rossz formátumban írtam ki? Nero-t használok. Vagy a kapott ISO-t kellett volna kiírnom?

2012. febr. 17. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Cd/DVD kép felírása lemezre. Ilyet kellett volna használnod, ez kb minde író programban benne van. De asszem jó azzal a módszerrel is, amivel csináltad, szóval a probléma máshol van.

Ha van telepítve már oprendszered (miért ne lenne :) ), akkor kiír valami ilyesmit indításnál, hogy "bootolás cd-ről...", és akkor vár másodpercet, hogy nyomj egy billentyűt. Ha nem teszed akkor továbbugrik.

Ezen kívül elképzelhető, hogy a gépen nem úgy lett beállítva a bootolási sorrend, hogy a cd előrébb legyen mint a vinyó.

2012. febr. 17. 12:51
 2/3 nrrolli ***** válasza:

Egyszerü leszek és nőies :D

Clone CD

ami neked kell !!

[link]

letöltöd és az ISO fájlt kiírod vele DVD re

nyugi a program tud DVD t is clonozni

2012. febr. 17. 13:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Jó volt a boot sorrend (nem először telepítek op rendszert). A gép keresett a DVD-n (kurzorvillogás), de nem írta, hogy 'nyomjon meg egy gombot...'. Azért kérdeztem az ISO kiírásáráról, mert korábban a Windows 7 Home Premiumot töltöttem le és úgy, ahogy volt az ISO, kiírtam. A végeredmény ugyanaz, továbbugrás a meglévő op rendszerre.

A Nero-ban többfajta DVD formátum is van. Nem a formátumot csesztem el?

2012. febr. 17. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!