Mi a baja a gépemnek? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Mielőtt megjelenne az Üdvözöljük szöveg, beáll a kék halál és újraindul a gép. De olyan gyorsan, hogy el sem tudom olvasni a szöveget ami bevillan, de csak 1-2 soros. Csak csökkentett módban indul el a gép, már többször újratelepítettem de nem segített. RAM hibás lehet, vagy komolyabb a baj?2012. jan. 23. 21:56
1/5 anonim válasza:
Ott, ahol a csökkentett módot kiválasztod, van a listán lentebb olyan lehetőség, hogy az automatikus újraindítást kikapcsolod. Utána szemrevételezd a kékhalál teljes tartalmát (szövegét), és oszd meg velünk.
3/5 A kérdező kommentje:
ezt írja ki: "STOP: c000021a (Helyrehozhatatlan rendszerhiba)
A rendszerfolyamat (Windows bejelentkezési folyamat) váratlanul félbeszakadt. Állapot: 0xc0000005 (0x0000000 0x00000000). A rendszer leállt."
nincs bios hangjelzés
2012. jan. 23. 22:24
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a linket de amit ott írnak az nekem kb. kínai:) azt a Dr. Watson nevű programot nemtudom telepíteni csökkentett módban, és parancsként sem indul
2012. jan. 24. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!