Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak a laptopommal?

Mit csináljak a laptopommal?

Figyelt kérdés

Ma vettem.

- FreeDOS volt rajta.

- először Windows XP Sp3-as próbáltam rátenni, elindul a fájlok betöltése majd kék-halál.

- másodszor SATA-s XP Sp2-est próbáltam rátenni, elindul a fájlok betöltése majd kék-halál.

- eztán kikapcsoltam a SATA-t a BIOSBAN --> Serial ATA (Hard Disk) -> SATA Port0 -> Auto/Not Installed, és itt az Autorol Not Installedre váltottam

másik funkció ezen a ard Disken belül -> S.M.A.R.T. -> enabled jelenleg nemis változtattam rajta

- van egy másik funkció BIOSon belül -> eSATA [Not Detected] -> SATA Port2 -> auto

én az eSATA-n belül másik funkció S.M.A.R.T.-> enabled

-FreeDOS-t doson belül letöröltem a gépről

És bármilyen windows telepítésnél kék-halál

Valaki segítsen, mert nem nagyon tudom anyagilag megengedni hogy elvigyem egy számtech boltba megcsináltatni.

2009. máj. 15. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Esetleg, vidd vissza oda ahol vetted?

// Amugy ha anyagilag nem engedheted meg, akkor minek neked az a laptop? //

Amugy ha megirod, milyen laptop, es pontosan mire hivatkozik a kekhalak, akkor maris tobbet tudnank segiteni. :/

2009. máj. 15. 16:58
 2/6 A kérdező kommentje:

interneten rendeltem, sokáig tartana sztem :S

MSI EX630X-018HU

"A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.

HA először látja ezt a hibaképernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:

Végezzen vírusellenőrzést. Távolítsa el az esetleges újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez-vezérlőket. Ellenőrizze, hogy a merevlemez megfelelően van-e konfigurálva és lezárva.

Futtassa a CHDSK/F programot a lemezhibák megkeresésére, majd indítsa újra a számítógépet.

Technikai információ:

*** STOP: 0x0000007B (0xF78D2524, 0xC0000034, 0x000000, 0x000000)"

2009. máj. 15. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ma vetted, akkor még időben vissza is tudod küldeni, 3 napig még garancia nélkül is cserélik.
2009. máj. 15. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

ezt azért olvasd el előtte.....

2009. máj. 15. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Mielőtt viszaviszed, próbáld ki a Vistát, vagy a 7est is, egy csoporttársammal is jártunk már így, ez vmi támogatási sz@rság, amivel a Microsoft rá akarja erőltetni az emberekre a Vistát.
2009. máj. 15. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
én földhöz vágnám:D:D:D
2009. máj. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!