Mit csináljak a laptopommal - miért nem jó?
Nem igazán tudom leírni mi a probléma vele, szóval inkább csak a 'tüneteivel' tudok szolgálni, légszíves próbáljatok meg segíteni, mert megőrjít!
Tegnap gépeztem, szörföztem a neten és írni akartam valamit, ami 'T' betűvel kezdődik, és akkor bejött a böngészőn egy új lap. Szóval a billentyűzetekkel nem lehetett írni, csak ilyen parancskódként lehetett őket használni. Nem csak a böngészőn, hanem a gépen is ugyanez volt. MSN-en pedig nem tudtam írni, csak rajzolva, mert ott is csak parancsként ként tudtam használni a betűket (úgy értem; kereső és hasonlók jöttek elő). Ilyenkor az egérrel is elég nehéz bánni, mert ha felfelé tekerek nagyít az oldalon, a lefelé tekerek pedig kicsinyít, pedig semmit nem nyomok. Viszont ha rámegyek a Felhasználóváltásra és várok egy kicsit, utána megint jó lesz egy darabig.
Nem tudom ez mitől van, segítsetek! Próbáltam világosan elmagyarázni... Csak én sem értem teljesen, hogy miért és mit csinál?!
nem lett koszos belül?
/pl.: nem kajáltál előtte/"felette"/ nem öntöttél bele valamit?/
mert ha igen akkor szét kell szedni a billentyüzetet és kitisztitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!