Milyen pedrive-ot érdemes venni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 18:37
1/7 anonim válasza:
Kingstone... de vigyázz nehogy abba a hibába ess mint én... gondoltam, hogy 2gb bőven elég lesz hisz csak az írásaimat rakom rá erre megvettem és utána derült ki, hogy a 8gb-os csak 1500ft-al lett volna drágább a 4gb-os pedig csak 300-al :)
3/7 anonim válasza:
Nagykanizsai vagyok itt az egyik számtech boltban...ugyan az a márka még a forma és szín is ugyanaz volt :D (első válaszoló)
4/7 anonim válasza:
Hát az sajna messze van nekem...:(
5/7 anonim válasza:
Nekem egy Corsair Flash Survivor van 32GB-os. Anno 15000ért vettem de a válsággal felment az ára. Nem volt drágább sokkal mint egy ugyanekkora másmilyen pendrive, viszont repülőgépalumínium tokja van ami bírja a vizet a port és elég erősen ütésálló is szóval bombabiztos! :)
Én ezt ajánlom :)
6/7 anonim válasza:
Általában egy pendrivenak nem az a legfőbb ismérve, hogy ütésálló-e. Nem az a legfőbb funkciója, hogy tapossuk, verekedjünk vele és vízbe áztassuk :)
Ebből kifolyólag a leglényegesebb dolog az adatátviteli sebessége. Ettől lesz JÓ egy pendrive. Lehet azon 64 GB hely, ha csak 100 kBps-sel másol rá a gép. Mert akkor hat nap mire tele tudod írni.
7/7 anonim válasza:
Én Corsai Flahs Voyager-t vettem pár napja és meg vagyok vele elégedve. 8GB-os, 30MBájt!!/s-al olvasható, 6Mbájt/s-el irható. Mondjuk az írás lehetne gyorsabb is,de igy sem rossz. Ez is ütés meg vizálló stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!