Szerintetek PS3 vagy XBOX 360?
Azért emberek. Akárki akármit mond a ps3 csak egy Sony :)
Én nekem egyetlen egy bajom van az összes ps-el amiben az xbox jobb, hogy ha kijön egy új ps akkor a régire már nem fogják kompatibilizálni az új játékokat.
DE
A ps3-nak sokkal kezelhetőbb controllerje van és olcsóbb is meg még sorolhatnám a végtelenségig mennyi mindenben jobb az ps az xboxhoz képest.
Úgyhogy én szerintem PS3 (de szerintem várd meg, hogy kijöjjön a ps4 mert a 3-nak akkor nagyot fog csökkenni az ára)
"Azért emberek. Akárki akármit mond a ps3 csak egy Sony :) "
És?
"Én nekem egyetlen egy bajom van az összes ps-el amiben az xbox jobb, hogy ha kijön egy új ps akkor a régire már nem fogják kompatibilizálni az új játékokat. "
Az új konzol generációnál még egy ideig számolhatsz mindkét gyártó konzoljára, a régi SDK-val fognak készülni a játékok, túl nagy a piaca még a "régi" konzoloknak, hogy eldobják már a startnál.
"A ps3-nak sokkal kezelhetőbb controllerje van "
Ez szubjektív, ne állítsd be objektív érvnek.
Vicces látni a sok Xbox-fan röhelyességét :DD
A PS egyértelműen jobb, mint az XBOX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!