Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek PS3 vagy XBOX 360?

Szerintetek PS3 vagy XBOX 360?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek a PS3 vagy az XBOX 360 a jobb?
2011. okt. 28. 12:54
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

Azért emberek. Akárki akármit mond a ps3 csak egy Sony :)

Én nekem egyetlen egy bajom van az összes ps-el amiben az xbox jobb, hogy ha kijön egy új ps akkor a régire már nem fogják kompatibilizálni az új játékokat.

DE

A ps3-nak sokkal kezelhetőbb controllerje van és olcsóbb is meg még sorolhatnám a végtelenségig mennyi mindenben jobb az ps az xboxhoz képest.

Úgyhogy én szerintem PS3 (de szerintem várd meg, hogy kijöjjön a ps4 mert a 3-nak akkor nagyot fog csökkenni az ára)

2013. jún. 9. 16:08
 32/35 anonim ***** válasza:

"Azért emberek. Akárki akármit mond a ps3 csak egy Sony :) "

És?

"Én nekem egyetlen egy bajom van az összes ps-el amiben az xbox jobb, hogy ha kijön egy új ps akkor a régire már nem fogják kompatibilizálni az új játékokat. "

Az új konzol generációnál még egy ideig számolhatsz mindkét gyártó konzoljára, a régi SDK-val fognak készülni a játékok, túl nagy a piaca még a "régi" konzoloknak, hogy eldobják már a startnál.

"A ps3-nak sokkal kezelhetőbb controllerje van "

Ez szubjektív, ne állítsd be objektív érvnek.

2013. jún. 18. 19:31
 33/35 anonim válasza:
A ps3 hardver szempontjábol tényleg erösebb nekem ps3-mam van de meg bántam mert xbox 360-ra jobb játékok vannak
2013. júl. 24. 10:43
 34/35 szabi8000 válasza:
Kedves #4.PS3-mon nem akad játék az csak rizsa.Xboxon akad(tapasztalat).Grafikája PS-nek az eget veri.Nézd meg az E3 kiállítást.A ps3-ból a régebbi Fat gép tarolta az új x360-at.Akkor meg csak lesnek az emberek hogy hogy is van ez?
2014. dec. 7. 15:49
 35/35 anonim ***** válasza:

Vicces látni a sok Xbox-fan röhelyességét :DD

A PS egyértelműen jobb, mint az XBOX

2023. júl. 21. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!