Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek PS3 vagy XBOX 360?

Szerintetek PS3 vagy XBOX 360?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek a PS3 vagy az XBOX 360 a jobb?
2011. okt. 28. 12:54
1 2 3 4
 21/35 u.balázs ***** válasza:
13%

ja ez volt 3 éve... NA MOST FIGYELJETEK PS3 FANOK!!

XBOX ELŐNYEI:

-Nem laggol a játékoknál (ezt tesztek is bizonyítják)

-Szebb tisztább kép (ezt teszetek is bizonyítják)

-Konzolja sokkal jobb (ezt emberek is állítják)

-Akit érdekel RHG

-Több játék és 500-1000 Ft-vel olcsóbbak

-Jobb multiplatform

-Megbízhatóbb multi(nem törik fel(ps3 mat már 5-6x is feltörték)

-Szebb

-10k val olcsóbb

PS3 ELŐNYEI:

-Ingyen muli

-Bluray

-Több exclusive játék

Ezeket bárhol megkérdezed így van teljesen szubjektív dolog ki mit dönt én az xboxot ajánlom de ez főleg a barátoktól függhet.

2012. okt. 15. 20:36
 22/35 anonim ***** válasza:
87%

Jó lenne ha nem egy mára már 1 éves kérdésnél osztanák az észt. A kérdező már ha venni akart rég megvette, de ahogy látom ez senkit nem tart vissza a saját kis mondandója leírásától. Persze ez önmagába nem is lenne baj, de akkor valami kultúra is férkőzzön már be ide, és ne ilyesmik mint u.balázs hozzászólása. Nem vagyok egy konzol zseni, de jót mosolyogtam ezeken az érveken. Azon az érven meg, hogy szebb, már nem is tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.

Szóval szerintem semmi értelme ennek, de ha mégis valaki itt akarja megosztani a személyes véleményét az normálisan, értelmesen tegye már meg.

2012. okt. 16. 15:54
 23/35 anonim válasza:
57%
ja láttam még ilyesmi kérdéseket és u.balázs mindig belepofázik
2012. nov. 5. 22:49
 24/35 anonim ***** válasza:
87%

23. teljesen igazad van:)

azt is nézném,hogy

A válaszíró 36%-ban hasznos válaszokat ad->u.balazs

szóval haszontalanokat ad:):P:D

2012. nov. 6. 09:59
 25/35 anonim válasza:
13%

XBOX360 AT VEGYEN MINDENKIIIIII,PS3 NEM ÉR FEL HOZZÁ KICSIT SEM SEMMIBEN!!!! Az XBOX360 A LEGJOBB KONZOL A VILÁGON,

XBOX360 4EVER EMBEREK :)

2012. nov. 26. 18:14
 26/35 .::Xbox::. válasza:
0%
Aki a Ps3 szavazottt az nagyon elcseszte mert az xbox 360 sokkal de jobb FULL HD és grafika mg ezek sokkal jobbb nem kell hazudozni mert az xbox super grafika minden jobb oszt kész a PS3 Fostalicska szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDD
2013. jan. 5. 00:19
 27/35 Norrbi válasza:
82%

Hát egyetértek az elöttem szóló 23.assal, a primitív kutyák idegyűltek és azt hiszik hogy ha ilyen joystick van a kezében akkor az bizony a rvaúristen!

Én csak azért írom le a véleményem, ha valaki manapság megkeresné ezt a fórumot, informálódjon, mert 4-5éve PSem van, amikor megjelent a Slim, és volt xbox-om is.

Az Xbox mellett azért szólhat érv, mert:

-valakik szerint kényelmesebb a nagyobb joystickot fogni,

-könnyen megoldható a tört játékok lejátszása (laikusok ne csinálják sgyedül)

-a játékok többsége(nem minden!!) makulátlanul, akadozás mentesen fut, néha (nem mindig!!) minimálisan szebb grafikailag, mint a ps3, mert a SONY-ra nagyon bonyolult nyelven kell optimalizálni, sokszor a játékfejlesztők mellett áll valaki a SONYtól aki tudja hogy könnyebb optimalizálni egy adott játékot. Az xboxra könnyebben optimalizálnak.

-KINECT mozgásérzékelő kamera (ezt kihagyom)

Hátrányai:

-elemes joystick (lehet bele tölthető elemet venni, na de mégis)

-Neten csak fizetős bérlettel lehet játszani ami egyszer biztosan lejár és lehet újra fizetni.

-elég sűrűn meghibásodik, úgymond leég, túlmelegszik.

-HDMI kábel meg külön hifire hang és áramkábel egyszerre érthetetlen módon bedughatatlan, vagy ha mégis, macerás

A PS mellett szól:

-online játékok, online alkalmazások

-bluray

-(szerintem) kényelmesebb a joystick

-beépített akkumulátor a joystickban.

-Sixaxis 3tengelyben mozgatható joy (néhány játék kihasználja)

-MOVE mozgásérzékelő joystick kapható, ez viszont a KINECT-nél is pontosabb,

-a mozgásérzékelős játékok egyenlőre messze jobbak, mint bármelyik másik platformon kapható játék

-rengeteg exclusive játék kizárólag PSre, ezek gyönyörűek (GT5,Uncharted sorozat,God of war stb.)

Hátránya:

-bár jobb minőségű alkatreszek vannak benne, és erősebb hardverek, nehezebb optimálisan kihasználni pl a 7magos procit, így nem kiemelkedően jobb az xboxnál, csak papiron

-feltörni csak egy bizonyos firmware-en lehet, így a másolt játékokkal való játszás macerás (ma már szervízekben ugyanugy megcsinálják mint az xboxot)

-nem találtam több hátrányt :)

Közös tulajdonságai pedig:

-általában egyenáron vannak a játékok

-gyönyörűek HD tvn mindkét platform játékai, főleg az újak.

-nagyon kényelmes, és társaságban mulattató mindkettővel játszani

-mindkettő 50-80ezer ft között helyezkedik el újonnan, különböző konstrukciókban!

:)

2013. jan. 27. 20:38
 28/35 anonim ***** válasza:
Elemes joystick?Kit&charger vezeték 990Ft.Utángyártott 4800mAh-s elemekket 2.300Ft.Nekem minden játékom akadásmentes.(Cod mw3,Black ops2,Forza Horizon...)Mi macerás bedugni egy HDMI kábelen?Bedugom a tvbe onnan jackről meg az erősitőbe!Tényleg nagyon macerás!
2013. jan. 29. 12:44
 29/35 anonim ***** válasza:
*elemekkel,Vezeték nélküli kontroller:nem gabalyodok a vezetékbe!
2013. jan. 29. 12:46
 30/35 anonim ***** válasza:
Még annyi,hogy egy 160GB-os alapgép PS3 73.000Ft.Énegy 250GB-os XBOX 360-at 63.000Ft-ért vettem 2 karral,headsettel,NFSS játékkal.Ha rászámolom a 2db kit&chargert 5.700Ft-al aakor is 68.700Ft.Azóta vettem 1-1 havi liveot az 2.000Ft.Igy 70.700Ft-nál vagyok.Nem akadok a vezetékben,mire elérem a PS3 minimál árát még minimum 2 hónap.Azért azt nézd mi van az xbox-hoz!Mindegy végül is én a Box mellett szavazok!
2013. jan. 29. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!