Szerintetek PS3 vagy XBOX 360?
Irhatnál hosszú szöveget, de fölösleges mert engem semmivel nem tudsz meggyőzni arról h a PS jobb...
Na igen JTAG hackel meg már nyitott könyv az Xbox
De ha a hacket nem nézzük akkor is XBOX
"Irhatnál hosszú szöveget, de fölösleges mert engem semmivel nem tudsz meggyőzni arról h a PS jobb... "
Nah ilyenek az idióta, agyatlan, habzószájú fanboyok.
Túl nagy különbség nincs a konzolok között, mind a kettővel tökéletesen el lehet játszani, játékok egy áron vannak, grafika ugyanaz.
Az itt ott amott fellépő előnyök/hátrányok meg kiegyenlítik egymást.
Jobb vagy nem, nemtudom,hogy egyáltalán miért szokták megkérdezni hogy melyiket válassza, a döntést végülis saját magadnak kell megtenned...
Régen mivel játszottál? xbox vagy ps 1-2, mihez vagy szokva, ha ps-hez és nehezen aklalmaszkodsz akkor ps3...
olcsóbbak a játékok xbox-hoz, ez igy tiszta igazság, de ha kiütöd a xboxot/vagy ps-t neten aligha fogsz tudni játszani, ha single player hero vagy akkor megéri. ha meg online akkor tök mind1 a game ára.
én például ps1-2n "nőttem fel" gyakorlatilag kínzás volt az xbox karját irányitani (havernál 1x próbáltam ki azóta se).
single azért se a legjobb mert kipörgeted(esetleg megunod 2-3 végigjátszás után és vehetsz újab game-t)
ezért nem éri meg kiütni a platformot. SZERINTEM.
belső tárhely? gyakorlatilag tök mind1, ha megvan a játék DVD-n. exkluziv játékokra viszont megéri rákeresni, az is döntő lehet.
lehet fikázni a komit nyugodtan :D
TYTY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!