Most vettem új asztali gépet, a kérdésem pedig az lenne h érdemes-e levenni a ház oldalát, hogy jobban hűljön?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 12:31
1/4 anonim válasza:
Ház hütö talán jobb megoldás
igy porosodni joban fog
de ha nincs utban akor nem lehet nagy gond
sokan csinálják,igy
amugy melegszik nagyon? micsoda?
meg igy hangosabb is lesz amugy
2/4 anonim válasza:
Nem. Felborul a ház hőháztartása. Általában egy ház úgy van kialakítva, hogy a ventilátor által mozgatott levegőt a legfontosabb részeken szívja, mozgatja át. Ha leveszed az oldalát akkor előfordulhat, hogy bizonyos felületeken nem lesz intenzív hűtés. Így felületi túlmelegedés történhet ami az elektronika idő előtti tönkremeneteléhez vezethet.
3/4 anonim válasza:
igen egy mai háznál már igy van
nemtudom mi melegedhet anyira hogy leakard veni
amugy amit én irtam az esetben asztali ventilátort szoktak használni még a levegö mozgatására
jól irta amugy 2. igy a ház egészében megszünik a légmozgás csak adott pontokon fog mozogni a levegö
azért is irtam házhütö jobb lene a te esetedben.
4/4 A kérdező kommentje:
nincsen semmi gond, csak a régi gépemnél alkalmaztam ezt a módszert, de akkor ennél már nem fogom
2011. okt. 12. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!