Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Média Márkba érdemes asztali...

Média Márkba érdemes asztali számítógépet venni?

Figyelt kérdés

Láttam egy elég jó gépet 139 000 ft ért.

De én csak részletre tudnám megvenni szóval kíméljetek az ipon.hu-tól ;)

Csak nem tudok Pesten más helyeket ahol tudnék venni részletre :/

2011. aug. 3. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Határozottan NEM éri meg. És úgy általában részletre nem éri meg. Amire kifizeted, addigra kétszer olyan erős gépet kapnál ugyanabból a pénzből.

A hitel NEM JÓ DOLOG, ééértem?

2011. aug. 3. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ritkán éri meg komplett konfigurációt venni. Ha van X Ft keret rá, inkább válogasd össze abba az árkategóriába eső legjobb működő konfigurációt, jobbat ki lehet hozni mint egy azonos árú, de már készen kapható gépből.
2011. aug. 3. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Tessék, itt nézz körül, majdnem négy éves a gépem, de még nem kellett javítani. Ők maguk állítják össze kézzel a gépeket, helyben van a bolt és a szervíz is. Sőt, régebben részletre is adták, három év garanciával. Nézz utána, nekem nagyon megérte.

[link]

2011. aug. 3. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
2011. aug. 3. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
a legnagyobb hülyeség a hitel! megveszel valamit, amire nincs is pénzed. ha meg van pénz, akkor minek a hitel? hitelre venni drágább a kamatok miatt. ez viszont megéri a cégeknek, és ezért reklámozzák agyon, hogy hitelre is veheted
2011. aug. 3. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!