persze RIP
mondjuk máig azt se tudtam ki ő:D
R.I.P
Elég bátor, hogy másként gondolkozzon, elég merész, hogy azt higgye,
meg tudja változtatni a világot és elég tehetséges ahhoz, hogy ezt meg is tegye.
Ritkán találkozni olyan nagy hatású emberrel mint Steve Jobs... munkásságát, életművét még sok generáció érzi majd.
A világ egy látnokot veszített el, egy kreatív zsenit, egy inspiráló mentort, egy fantasztikus embert.
Steve sikerének legnagyobb bizonyítéka talán az, hogy a hírről rengetegen egy olyan eszközről értesültek, amit ő talált fel. Steve egy olyan vállalatot hagyott maga mögött, amit csak ő tudott felépíteni, szelleme örökké meg fogja határozni az Apple-t.
őszintén?
nem érdekel
azt se tudom ki volt
az szomorú h 50 akárhány évesen meghal valaki
de az nem érdekel h Steve Jobs vagy a sarki fűszeres volt az
„azt se tudom ki volt”
Viszont ezen szomorú apropó lehet éppen lehetőséget ad arra, hogy utánanézz. Vajon miért foglalkozik a világ a halálhírével? Fontos ember volt.
„az szomorú h 50 akárhány évesen meghal valaki
de az nem érdekel h Steve Jobs vagy a sarki fűszeres volt az”
Gondolom te is érzed, hogy van némi különbség az alapján, hogy melyiket ismerte jobban a világ, de leginkább, hogy mennyit adott az embereknek.
Írod a hozzászólásodat egy grafikus felhasználói felületen, kezedben meg ott az egér. Lehet a zsebedben ott lapul egy iPhone, vagy más okostelefon, esetleg egy iPod. (És talán nemrég néztél meg egy animációs filmet, amit a Pixar csinált.) Mindezeket lehet nem ismerné a világ, ha ezekben az eszközökben nem látta volna meg Steve Jobs a lehetőséget és rengeteg innovatív ötletével nem hozta volna ki a lehető legtöbbet belőlük. Ha jól tudom az egeret nem ő találta fel, de az Apple által lett igazán közismert és elterjedt eszköz. A grafikus felhasználói felületet is az ő rendszeréről koppintotta a Microsoft. Ma nem biztos hogy léteznének okostelefonok, vagy legalábbis nem ilyen minőségben, ha nincs Steve Jobs.
Meg kellett érnie, hogy kiteszik az Apple-ból, holott ő volt az alapító. De nem adta fel. Megalapította a Pixart, ami ma is a legnagyobb animációs cég. Megalapította a NeXT-et, amit később felvásárolt az Apple. Később az Apple visszahívta őt, rögtön rendet teremtett a bukdácsoló cégnél és a NeXT innovációs megoldásaiból újra reneszánszát élte az Apple (iMac, iPod, iPhone, iPad).
Nem vagyon Apple párti, de kétségtelen, hogy az egyik legnagyobb koponyát veszítettük el. Most, hogy már nincs közöttünk, kicsit lelassult a világ fejlődése.
Érdemes megnézni, hogyan gondolkodott ő: http://www.youtube.com/watch?v=U2qchaUVsZY
Gondolom te is érzed, hogy van némi különbség az alapján, hogy melyiket ismerte jobban a világ, de leginkább, hogy mennyit adott az embereknek.
nem értek egyet
nekem személyesen lehet h a sarki fűszeres többet jelentene
nem vitatom el a tudását ennek az embernek
és utána is néztem
de nem hiszem h attól h ő ismert, híres, vagy "zseni" jobban kéne sajnálom a halálét mint bárkiét aki mondjuk 50 évesen meghal rákban.
a világ fejlődése nem lassul le Steve halálával!!! hülyeség
rengeteg kreatív, innovatív gondolkodású ember van a világban!
lesz aki továbbviszi a hagytékát!
okostelefonom meg nincs
de ez nem fontos a kérdés szempontjából
attól elismerem h remek találmány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!