Hogy lesz így iPhone5, hogy Steve Jobs meghalt?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem mert iPhone5-re hajtok csak puszta kíváncsiság.:)2011. okt. 15. 21:10
1/10 anonim válasza:
kidolgozta 4 generációra az imac-et iphonet stb terveket
megaztán az alapok megvannak csak mindig erősíteni kell
de inkább galaxy s2-t vagy galaxy note-ot
3/10 anonim válasza:
Nem 1 emberen múlik az egész.
Steve lehet, hogy nagy ember volt, tudott újítani, de ma már nélküle is el lesz a világ.
4/10 A kérdező kommentje:
mostmér világos!:) de nem azért kérdeztem mert nagy iPhone-os vagyok csak felmerült bennem ez a kérdés:)
2011. okt. 15. 22:05
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
El vagy tévedve kérdezö. Az 4S és nem 5.
8/10 anonim válasza:
"El vagy tévedve, kérdező"
lássuk csak:
1.: iPhone
2.: iPhone 3G
3.: iPhone 3GS
4.: iPhone 4
5.: iPhone 4GS
Melyik lesz az az ügyes fanboy, aki kitalálja, hogy nagy valószínűséggel hogy fogják hívni a következő készüléket, amely sorrendben a hatodik lészen?
9/10 anonim válasza:
Nem a kérdezönek céloztam, hanem az elöttem írónak, csak elírtam :)
10/10 anonim válasza:
Jézusom gyerekek nőjetek már fel! Steve Jobs nem feltaláló volt, ő volt a cég vezetője, az üzleti stratégiát és a vezetéssel kapcsolatos kérdéseket menedzselte...SJ nélkül ugyanúgy lesz iPhone 5, 6 meg 23 is, amíg az emberek hajlandóak megvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!