Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miben kulonbozik a win xp a...

Miben kulonbozik a win xp a linuxtol?

Figyelt kérdés

Ugy ertem eddig mindig xp-m volt, egyaltalan nem ismerem a linuxot, pl ugyanugy kell telepiteni mint az xp-t?

Ha megvagyok a telepitessel csak linuxra irodott progikat (pl bongeszo stb) telepithetek ra? Szval win-es nem muxik rajta?

2011. aug. 11. 22:43
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Sorry, utanna olvastam h van rajta ilyen lehetoseg:)
2011. aug. 12. 21:39
 22/24 czibles ***** válasza:

Viszont azt tartsad szem előtt, hogy lassabb lesz így a rendszer és a mentéseid sem fognak megmaradni. Hacsaknem egy külső vinyóra / pendrivera csinálod. Ebben be tudod állítani, hogy szeretnél plusz helyet biztosítani számára:

[link]

2011. aug. 12. 21:52
 23/24 A kérdező kommentje:

Lehet most hulyeseget mondok, mert ezt nem igazan ertem, de: Regi gep.. pendrive-rol vagy -ra nem enged telepiteni.

Telepiteni csak CD-ill DVD-rol tudok vagy flopirol, biosban nincs olyan lehetoseg ra:)

2011. aug. 12. 21:57
 24/24 czibles ***** válasza:

bocsi én néztem el a dolgokat, úgyhogy marad a CD/DVD.

bár szerintem telepíteni tudsz rá, csak bootolni nem tudsz róla...

2011. aug. 12. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!