Ki tud erre a pc-re árat mondani?
Rendszer: Microsoft Windows XP
Professional
2002-es verzió
Szervízcsomag 3
A termék használatra jogosult XY
Gyártó: Windows XP Extended Edition
Codename: ReBom
Intel(R)
Celeron(R) CPU 2.40GHZ
384 MB RAM
C meghajtó: Kapacitás 51,3 gb
D meghajtó: Kapacitás 97,6 gb
Új benne a video kártya.
Új benne a hálózati kártya.
Vagy 4 éves a vinyo, ez már cserélva lett.
Azt hiszem új ventillátort igényel, mert a pc elég régi, és még nem volt cserélve a ventillátor és hangosan zúg. Én is asztali ventillátorral hűtöm, és évek óta le van szedve az oldala mert hangosabb a pc ha rajta van az oldala.
6 usb-s, Elöl 2, hátul 4
a pc hát nem régi modú, itt egy kép is.
Igaz kicsi a ramom de majdnem új benne minden.
Ja hogy képek is vannak, azt észre sem vettem.
Nekem a 4-5 éve 20k-s VGA-m ennél a VGA-nál jobban nézett ki.
A Geforce 8600 jobban néz ki ennél, és az szerintem most 15k sincs, és az is több éves.
Vagy téged is át vágtak, vagy te is át akarod vágni majd a következő tulajt, de ezt a gépet 15k-ért ha el tudod adni az már siker
én nem akarok senkit átvágni, ha 15 akkor 15 ez van. am nem érné meg nekem, de ha vennék bele max 1 gb ramot akkor eléggé gyors lenne minden, akkor lenne benne 1 giga 256 mb az már jó.
nade ugyebár lap-topot nem veszek 15-ből. :D Nade szal, ha ratyi a gépem akkor ratyi :P. Akor magy összedobok 2 havi fizetésem és abból veszek egy lap-topot.
NADE: adjatok tippeket hogy milyen lap topot vegyek HASZNÁLTAN ami max 50000-ből kivan. linkeljetek képét és irjátok le hogy mért ezt vegyem meg.
1 giga 256 mega ram már jó?
Hát 2-3 éve jó volt, NADE ma már a 2 giga a minimum, főleg, hogy rohadt olcsón dobálják a RAM-okat (a DDR3-ast).
4 giga RAM ami 2011-be jónak mondható, és az sem az extrém, mondhatni a minimum, hisz 7k-ba sem kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!