Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Leöntöttem a laptopot és nem...

Leöntöttem a laptopot és nem működik egy-két gomb. Ötlet?

Figyelt kérdés
Levolt hajtva a laptop és véletlenül leöntöttem egy kevés vízzel. Szerencsére gyorsan letöröltem így nem nagyon tudott befolyni a billentyűzethez, de így is van egy-két gomb ami nem működik. Pl.: Esc, "per" jel, 8-as szám. Tehát külön a jobb és külön a bal oldalon is van hiba. Mit tudok ezel csinálni? Ezt csak szerelő tudja megjavítani?
2011. jún. 16. 11:09
 1/4 anonim válasza:
mööö
2011. jún. 16. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Szedd ki a billentyuket amelyek nem mukodnek, mosd meg oket, alattuk torolgesd szepen ki( filtisztito palcikaval legegyszerubb szerintem) es rakd vissza. Ha megy ok, ha nem akkor fordulj szerelohoz esetleg.
2011. jún. 16. 11:45
 3/4 A kérdező kommentje:
hogyan tudom kiszedni a billenytűket? kikell őket pattintani vagy mi?
2011. jún. 16. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, eleg konnyen ki lehet pattintani, ugyanilyen konnyen vissza is. Mondjuk valamennyire azert legyel ovatos.
2011. jún. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!