Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopomat előbb véletlenül...

Laptopomat előbb véletlenül leöntöttem azóta sok dolog nem működik jól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

nem működik pl a billentyűzet nagy része, jobb klikkre törölni akar + több ablakban megnyílik ez, stb

szervíz sajnos nem opció!

2011. máj. 19. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Várd meg, amíg kiszárad.

Ha azután sem jó, és a szervíz még mindig nem opció (bár nem értem, miért nem lehet megnézetni), akkor kuka.

2011. máj. 19. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szedegesd ki az osszes billentyut, mosd meg oket, alattuk pedig takaritsd ki szepen. Hacsak nem folyt be a folyadek fontosabb helyekre, akkor menni fog.
2011. máj. 19. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:

"szervíz sajnos nem opció!"

akkor egyértelműen kuka, mehetsz újat venni.

2011. máj. 19. 13:11
 4/6 A kérdező kommentje:

nem opció mert je1en1eg külföldön vagyok

meg egy kerdes

az m, j, k, l stb betűk helyett számokat ír pedig az Scr+rel elvileg kikapcsoltam ezt a funkciót

2011. máj. 19. 13:31
 5/6 anonim válasza:
Ha belement a folyadék én nem használnám addig míg ki nem száradt teljesen... és áramtalanítanám míg tuti ki nem szárad így kisebb az esély hogy az elektromos dolgok zárlatosak lennének... ha áramtalanítod akkor vedd ki az aksit is!
2011. máj. 19. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki! Minimum 24 órára! Mondjuk én szét szedném de neked nem ajánlom. Ha kiszáradt próba ha nem mükszik szerviz.
2011. máj. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!