Ez mi volt? Kémkedtek? (Kicsit bennem van a félsz)
Figyelt kérdés
Az elöbb magától kapcsolt be a webkamerám.Elkezdett magától világitani a kis LED.Majd kihozta hogy válasszak USB-s eszközt,de a webkamera be van épitve a laptopba,szóval kihúzodni se húzodhatott volna ki.Nem lehetett belőle ki se lépni,mert amint le "Mégséztem" azonnal visszajött az ablak. Eléggé parás vagyok,tehát kihúztam a netet mert szerintem megfigyeltek,és utána már el tudtam nyomni az ablakot.
13F
2011. jún. 7. 12:56
11/21 anonim válasza:
jaj de csúnya fejed van.
itt röhögünk az első válaszolóval és téged figyelünk. kémkedünk utánad, aztán az éj leple alatt s*ggbe kúrunk egy traktor kerékkel.
12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó,nem vágod hogy ez laptop kamera? Először el kéne olvasni,aztán irni.
2011. jún. 7. 13:09
13/21 anonim válasza:
Amíg nem tudod pontosan mért van ez,ragaszd le.
14/21 A kérdező kommentje:
EZT A Ki.BA.SZ.OTT FAILT!! LEÁLLITOTTAM A WINUPDATE.EXE-t ÉS MÁR NEM VILÁGÍT OMFG!
2011. jún. 7. 13:11
16/21 anonim válasza:
ragaszd le tixóval a webcam lencséjét;D
17/21 A kérdező kommentje:
Oké,na tényleg néha túl sok helyszinelőket nézek :$
2011. jún. 7. 13:13
18/21 anonim válasza:
Egy csöppet paranoiás vagy. Egyszerű technikai hibáról lehet szó ehhez sajnos nem értek de hogy bárki is megfigyelne az túlzás. Mégis miért tennének ilyet.
19/21 anonim válasza:
13:05 és 13:07! írta, hogy laptop!
20/21 anonim válasza:
Van rá egy ötösöm, hogy te nőszemély vagy. Ha ennyire félsz ragaszd le valamilyen ragasztószalaggal azt csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!