Ez mi volt? Kémkedtek? (Kicsit bennem van a félsz)
Figyelt kérdés
Az elöbb magától kapcsolt be a webkamerám.Elkezdett magától világitani a kis LED.Majd kihozta hogy válasszak USB-s eszközt,de a webkamera be van épitve a laptopba,szóval kihúzodni se húzodhatott volna ki.Nem lehetett belőle ki se lépni,mert amint le "Mégséztem" azonnal visszajött az ablak. Eléggé parás vagyok,tehát kihúztam a netet mert szerintem megfigyeltek,és utána már el tudtam nyomni az ablakot.
13F
2011. jún. 7. 12:56
2/21 anonim válasza:
Igen, meg lehet figyelni más webkamját úgy, hogy nem veszi észre, de reméljük ez csak egy vírus volt.
3/21 A kérdező kommentje:
Oké,akkor kapcsold ki ezt a sz*rt,mert ha nem átmegyek és szájonváglak.
2011. jún. 7. 13:01
4/21 anonim válasza:
Arra tippelek, automata frissítésre van állítva a géped, és talált valami drivert vagy valamit, amit telepíteni próbált. Te megszakítottad a kapcsolatot, ezért abbahagyta..
5/21 A kérdező kommentje:
Első,amúgy tudom h csak vicc.De mégis mit csináljak?
2011. jún. 7. 13:01
6/21 A kérdező kommentje:
Még mindig világít,de eltakartam egy ilyen kis papírdarabbal.
2011. jún. 7. 13:02
7/21 A kérdező kommentje:
Megint ittvan..Valaki segitsen légyszives..
2011. jún. 7. 13:03
8/21 anonim válasza:
Nem lehet, hogy megtört a kábel?
Nálam már fél éve nem működik ezért a cam, de lusta vagyok szervízbe vinni.
Lehet érzékeli hogy van, de szakad az összeköttetés, így folyton azt hiszi, éppen bekapcsoltad.
9/21 anonim válasza:
Húzd ki, te nagyeszű kis sündisznó azt szevasz. Mégis ki figyelne téged, űrlények? :DDD
10/21 A kérdező kommentje:
Találtam egy EXE fájlt.itt kezd a sztori izgalmas lenni..bot.exe a neve és tulajdonságok-->hozzáférés: Ma 13:06...De nemtudom kitörölni.
2011. jún. 7. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!