Miért ilyen lassu a netem?
hello. nem mobil netünk van, és mégis olyan lassu a gép...nem töltök semmit le, gy ablak van megnyitva, msn-en se vagyok bejelentkezve, és mégis. már nagyon idegesít. gondolom valami új alkatrészt kell venni.
mi az az alkatrész, mennyibe kerül, milyen típusút vegyek (xp-m van), vagy esetleg olcsóbb-e ha egy új gépházat veszek? egy youtube videót nem tudok mgnézni, mert akadozik a kép, és alig bírja megnyitni...
plusz kérdés: mindig mikor bekapcsolom a gépet, 5 perc mulva csak úgy kikapcsol a gép. az elosztónál kapcsolom le az egészet, majd vissza, és ugy már nem kapcsol ki(csak ha én kapcsolom ki). a gépház egyik(jobb) fala le van szedve, mert nemrég kifúvattam. kiszedtem a ventillátort, de visszarakni már nem tudom olyan stabilan. azért kapcsolna ki, vagy miért?
előre is kösz
Kedves Sanyi
Van itt gond bőven.De én szerintem az lenne a legjobb ,ha hívnál valakit aki rendbe rakná a gépedet,mert te ,úgy érzem nem igazán tudod ezt megcsinálni.
Ez, mind felesleges infó, amit leírták mi nekünk.
Először is, nézetest meg a gépedet egy szervizessel, aztán vissza lehet térni a net problémádra, amit rengeteg tényező befolyásol (és több, mint valószínű, hogy pont arról nem írtál mi nekünk).
Üdv:)
Megtudod mondani a gép adatait?
És hogy melyik internet szolgáltatónál vagy?
vagy töltsed le ezt [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!