UBUNTU 10.10 Grafikusfelülettel kapcsolatban nem tudok mitévő lenni 2 nap googleozásután sem jöttem rá a megoldásra? Aki tud, ért hozzá, segítsen!
A problémám az, hogy szeretném az asztalomat illetve a képernyőmet jobban kihasználni, hiába tolom fel nagyobbra a grafikát egyszerűen nem férek el a kijelzőmön.
egy sima crt monitort használok, nem igazán tervezem leváltani, erre ne is kérjetek!
Egy olyan megoldás érdekelne ahol arányosan tudom csökkenteni a panelok méretét és a benne lévő tartalmat (nem pedig össze húzom :P)
A felbontás már így is maxonvan.
Szeretném azt elérni, hogy pl 2 böngésző meg egy valami akármi elférjen egymás mellett fullnagyságban. A láthatóság miatt, nem baj ha kisebbek lennének a betűk meg a képek. (sőt igazság szerint így kéne működnie)
Köszönöm előre is a válaszokat, akik pedig biztatnak egy nagyobb monitorra, előre közlöm ha akarnék se tudnék nagyobbat venni jelen helyzetemben.
Próbálgasd végig:
-[ctrl]+[Shift]+[+] vagy [-]
-[Shift]+[+] vagy [-]
-[Shift]+egérgörgő
-[ctrl]+egérgörgő
A paneleket felül alul el tudod rejteni, a böngészőben a tartalmat ctrl+egérgörgő magad fele kombinációval tudod kicsinyíteni.
De én inkább azt javaslom, használd ki a munkaterületeket, a ctrl+alt+nyilakkal tudsz váltani köztük, illetve a jobb alsó sarokban megtalálod az ikonjait.
Csak ennyit tudok javasolni.
Compizt használok mellé a munka asztalokkal nincs is bajom, azokat is használom rendesen. :D
Ha még csak a böngészőkről lenne szó nem is lenne baj, csak programokról és más alkalmazásokról is amiket szeretnék szétszórni magam előtt, hogy jobban átlássam amit csinálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!