Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » LinkedIn-en milyen profilkép...

LinkedIn-en milyen profilkép a tökéletes szerintetek? Tablókép vagy egy fotóst érdemes felkeresnem? Illetve miket kéne posztolni, kirakni? (Mármint skill-ekhez is, mit érdemes beírni? + Be lehet állítani, hogy milyen munka érdekel?)

Figyelt kérdés

Elsőéves egyetemista vagyok, de gondoltam csinálok egy profilt. De most Excel-t meg ilyesmiket nem nagyon akarok beírni, bár tudom kezelni elég jól… Meg az irodai munka is messze áll tőlem.

Kicsit bonyolult. Kiket vegyek fel?

febr. 16. 16:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a cél. Ha munkavállaló és nem üzletkötő vagy (vagy bárki, aki emberekkel találkozik), akkor qva mindegy. Lehet absztrakt, de ha valós kép, akkor legyen egy koncepció.

Pl: Ha IT-s vagy, akkor a munkagépes háttér.

De amúgy mindegy, neked tetszen és szerinted igényes és a többi leszarható. :)

Én profilomat még a cég imázsához se igazítom. Ne szóljanak má bele, hogy nézzen ki a profilom.

febr. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!