Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Másnak is összevissza változik...

Másnak is összevissza változik a tárhely SSD-nél?

Figyelt kérdés
Mikor bekapcsolom a gépet az 1Terrás SSD néha azt jelzi ,hogy még 160-120GB helyem van,miközben mikor kikapcsoltam akkor már csak 89-90GB-ot jelzett, de idővel visszaáll arra a 89-90GB-ra. Mitől lehet ez?

febr. 17. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Talán egy windows frissítés,ami a háttérben letöltődött foglalja a helyet, ha települ utána felszabadul, bár nem értem teljesen..ezt "már csak 89-90GB-ot jelzett, de idővel visszaáll arra a 89-90GB-ra".
febr. 17. 08:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Pont az a lényeg,hogy mikor kikapcsoltam ránéztem és volt 90Gb. Másnap bekapcsolom 160GB-ot jelez szabadnak, (magyarázat lehetne a win frissítés de 30-70gb elég sok lenne, meg amúgy ki is van kapcsolva elvileg az automata frissítés) ,aztán viszont 1-2óra múlva bekapcsolt gépnél ránéztem és beállt az eredeti értékre ,160helyett már azt a 89Gb körüli értéket jelezte amit tegnap kikapcsoláskor is. Szóval felszabadul aztán meg visszafoglalja? :D

Vannak amúgy öööö... nem befejezett letöltések. Én arra tippelnék,hogy annak jelez foglalt kapacitást,amit még nem töltött le,de az nem valószinű, mert jelen állás szerint kb mínuszba lenne a szabad hely.

Szóval ezt az alkalmankénti változást nem értem.

Vágom,hogy ha törlök valamit nől a hely,az működik is. Ha meg telepítek/letöltök akkor csökken. Ez alap. Csak ez a kiugráló dolog új,hogy kikapcsolom akkor annyi,bekapcsolom és még kb semmit nem csinálok akkor meg már annyi.

febr. 17. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem változik soha.
febr. 17. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínű a letöltős progi lesz az.
febr. 17. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!