Explorer vs. Opera vs. Chrome vs. Mozilla Melyik? Miért?!
Az Explorer W7-en egész jól használható.
Ha nincs normális védelmed,akkor bármelyikkel megfertőződhetsz.
Ha mégis Ffox,akkor csakis a 4! Nem baj,ha BETA,így is veri a 3.6-ot!
Szerintem próbáld ki mindet és majd valamelyikbe "beleszeretsz".
Nekem az Opera bevált, vannak jó kis dolgok is benne, a Unite ugye (fájlmegosztás meg minden mi jó), minijátékok, leggyorsabb JS motor, meg imádom a címsoros keresés mechanizmusát "g JTable" <- ez google, "y jTable" <- így yahooban keres, a minimális menü és hatalmas böngészési felület, speed dial amit mindenki lenyúlt ilyen olyan formában.
De jó a Firefox is.
Mind2 átment az ACID teszten, ami ilyen szabványnak megfelelési teszt. Gondolom chrome is átment. Talán már az új IE-nek is sikerül, nem a 8asnak, a 9esnek :D
Chromeot csak azért nem szeretem, mert nyúlt az operából, ennyi.
IE-n kívült bármelyik ajánlott, ízlések és pofonok.
Kettő jöhet szóba, a Chrome és a Firefox, az utóbbi is csak Google Eszköztárral kiegészítve az automatikus fordítás miatt, más böngészők alkalmatlanok a fordításra.
Én a Chrome-ot preferálom, most ezt a verziót használom, villámgyors: Google Chrome 11.0.672.2 Beta
A gmail csevegőjében audio- és videóbeszélgetéseket folytatok, arra is kiváló!
Innen letöltheted a 11-est:
Szia,
Az általad felsorolt négy böngésző közül a Mozilla Firefoxot ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!