Mozilla vagy Chrome?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb? Melyik gyorsabb? Ti melyiket szeretitek jobban?:)2011. szept. 7. 17:28
1/16 anonim válasza:
ha gyorsaság akkor egyértelműen chrome.
2/16 anonim válasza:
A Mozilla egy vállalat neve, nem tudom, mennyire gyorsak, még nem találkoztam az alkalmazottakkal.
Ha a Firefoxról beszélsz (gyaníthatóan), akkor a Chrome-mal összevetve szerintem inkább csak benchmarkokban van különbség, viszont a Chrome buta, mint a tök, a Firefox-szal meg azt csinálok, amit akarok. Hacsak nem találnak ki valami nagyon menő dolgot Chrome alá, amiért megéri váltani, a Firefox marad.
3/16 anonim válasza:
Chrome,több oldal jobban működik vele mint a firefosal és gyorsabb is...
5/16 anonim válasza:
nekem mind kettő bejön felváltva használom őket:) de ha mindenképpen választanom kell akkor :: Chrome
7/16 anonim válasza:
Én most azt mondom Firefox. Viszont eddig mindig Chrome-t mondtam.
Sajna a 13-as Chrome-t nagyon elcs*szték, ezért vissza kellett térnem Firefoxra. Majd megvárom míg kijön a 14-es verzió, és eldöntöm visszatérek-e.
8/16 anonim válasza:
Egy csomó oldal bugzott (js miatt) chrome alatt.
10/16 anonim válasza:
chrome..
az operát remélem viccnek irta valaki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!