Mozilla, Chrome vagy Opera?
Chrome-ot használok, bár előfordult már, hogy Operát, de azt csak azért mert másik böngészővel nem engedett fellépni felvire, hogy feltöltsek ezt-azt :D
Régebben Mozillát használtam,de a Chrome gyorsabbnak bizonyult, és megkedveltem :D
A Mozilla nevű böngészőt 5 éve(!!!) nem fejlesztik már, így azt semmiképpen nem ajánlott használni, helyette a Seamonkey nevűt fejlesztik jó ideje.
további infók: [link]
Mozilla Firefoxot vagy Seamonkeyt annak érdemes használni, aki a többséget követi, nem érdekli a sebesség és szereti telepakolni a böngészőt extra funkciókat nyújtó kiterjesztéseket.
Google Chomre-ot az használjon, aki a böngészőt csak böngészésre használja és nem szereti az extra funkciókat.
Operát pedig a rengeteg beépített funkció(olyanok, melyek más böngészőkben nincsenek) és a gyorsaság és a az alacsony erőforrás használat miatt szokták kedvelni.
Google Chrome :)
Gyors,szép designos,és amint az előző hozzászóló írta egyszerűen:TÖKÉLETES!:)
Szerintem az opera a legjobb!
Hogy miert?
Mert szinte minden platformon jelen van. + a Wii es a DSi is Operat hasznal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!