Melyik jobb Google chrome, mozilla, opera browser, internet explorer vagy safari?
IE: Ma a tesztek és a visszajelzések azt igazolják, hogy ez a legbiztonságosabb böngésző(csak a 8-as vagy újabb!). Hátrányai közé sorolható az, hogy nem a legfürgébb, valamint a kiegészítők stabilitása és mennyisége is kifogásolható. Én ezt használom ennek ellenére is.
Firefox: Hatalmas előnye, hogy több mint 6000 kiegészítő érhető el hozzá, valamint léteznek olyan kiegészítők hozzá, amik a böngészés biztonságát is nagyban javítják, viszont sebbeségben az összes többi böngésző túlszárnyalja, ma a firefox a leglassabb, indulását és működését tekintve egyaránt.
Chrome: Az egyik leggyorsabb böngésző, biztonságával sincsenek akkora gondok, viszont megjelenítési hibái vannak néhány weblapon, valamint nem érhetők el ugyancsak kiegészítők(legalábbis kevés)
Safari: Szintén az egyik leggyorsabb, viszont a biztonságával komoly gondok vannak, ezért én személy szerint nem ajánlom.
Opera: Kipróbáltam, szerintem a felülete kissé túl van bonyolítva, nekem az csak a problémám vele. Sebbességben sem egy ász, biztonságban annál kevésbé. Azért egy próbát megér.
Mint az előző válaszoló is mondta, nincs olyan, hogy egy böngésző jobb vagy rosszabb a másiknál. Az hogy kinek melyik válik be, ízlés kérdése, viszont kétségtelenül vannak objektív tényezők, amik egyik vagy másik javára döntenek.
Én Google chrome-ot
és Internet explorer 8-at hogy tudjak myvipen rejtve böngészni meg a youtube-ot is explorerbe nézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!