Explorer vs. Opera vs. Chrome vs. Mozilla Melyik? Miért?!
Mozilla, sok kiegészítő, plugin, a jó gépen nem lassú!!
Kedvencem nekem is csak elég lassú a gép miatt, de imádom! :))
Az Internet Explorer-en kívül mind jó, és használható, használd őket egy ideig, próbálgasd, és amelyik a legjobban tetszik azt használd.
Én személy szerint a Firefox-ot preferálom, gyors, nyílt forrású, rengeteg kiegészítője van.
Az Explorert mindenképpen kerüld, lassú, és a vírusközvetítésen kívül másra nem jó.
A Mozilla szerintem elég gány, de mégis sokan használják, pedig az is egy lassú trágya. Csak hát az a divat...
Az Opera egész jó, én sokáig használtam azt, vagy 2 évig. Aztán valamiért felidegesített (nem emlékszem az okára), és leváltottam.
Chrome jött az Opera után, azt használom már lassan egy éve, és abszolút meg vagyok vele elégedve.
Mozilla,Opera
Chromet is használnám ha flash alapú böngészős játékoknál nem lenne kissé lassú benne,sz*r :)
chrome.
mert google :DD
sok plugin itt is van, elég rendesen dolgoznak a hibákon, ha vannak. nem lassítja a gépet, mint a firefox..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!