Válaszolnál néhány amatőr kérdésre?
Figyelt kérdés
Nagyon rutintalan vagyok dvd írás szempontjából. Szóval hogy is van ez???? Ha több filmet szeretnék kiírni, akkor a műsoridő számít vagy a méretei a filmeknek?
Illetve: sikerült leszednem egy filmet, de nagyon vacak a felbontása. Fel lehet vhogy javítani?
Sorry, lehet hogy idióta kérdés, de mint írtam, nagyon mazsola vagyok még a témban. Thx
2011. jan. 17. 23:14
1/3 anonim válasza:
videó, kép minőségét utólag NEM lehet javítani. Ez alól kivétel lehet a RAW kép. Szal a videó marad úgy.
Másik: attól függ milyen formátumban van van a kiirandó film. Ha DVD film(*.vob) akkor csak 1 fér rá, és ha Neroval írod, akkor a Burning rom módjával kell kiírni. Ha sima avi, akkor több is ráfér, ekkro a Neroban az adat DVD írását kell választani.
2/3 anonim válasza:
Vagy az ingyenes CDburnerXP-vel. Megy Vistán és 7-esen is. A Cyberlink PowerDVD 9-től felfelé van képjavító funkció. Bár csodát az sem tesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 18. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!