Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért állnak a nénik az út...

Miért állnak a nénik az út szélén? Mit válaszolnál erre a kérdésre?

Figyelt kérdés

Alapvető, hogy a gyereknek nem hazudunk.

Most elsős, tehát elég korai lenne neki elmesélni, konkrétan mit csinálnak ott az út szélén a lengén öltözött nénik.

A szex nem érdekli, azt megbeszéltük pár éve, mikor jött a tesó, hogy apa teszi a babát anya hasába, azóta nem érdeklődött ilyesmi iránt.

Szemmel láthatóan sejtelme sincs, mit csinálnak a nénik...

Konkrétan még nem kérdezett, csak hüledezett, hogy ott állnak, oda kimentek.

Nehéz eset....

Mit lehet ilyen kérdésnél válaszolni?

Hazudni már csak azért se akarunk, mert jobb lenne, ha tőlünk tudná meg az igazat, nem egy osztálytársától, és legközelebb se minket kérdez a témakörben, hanem egy havert, mert az nem hazudik. :S

2011. jún. 11. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem akarsz hazudni, akkor ugye csak az igazat tudod neki mondani...max. szépen megfogalmazva.

Mondd azt, hogy a nénik elmennek a bácsikkal, hogy együtt töltsenek egy kis időt, mert a bácsik magányosak, és szeretnének egy nénivel lenni, és a nénik ezért pénzt kapnak. Na, ebben semmi hazugság nincs. De eközben kell, hogy olyan arcot vágj, ami azt sugallja, hogy azért ez annyira nem jó dolog, nehogy azt higgye, hogy ezek a nénik ilyen édes, önfeláldozó, szent lelkek.

A szüleim ilyenkor régen annyit mondtak, hogy "biztos várják a buszt". Na ennek ellenére, előbb-utóbb magam is rájöttem mi történik velük, és soha nem gondoltam, hogy anyámék hazudtak nekem...

2011. jún. 11. 21:09
 2/11 anonim válasza:
74%
Ha a mikulásban hisz még akkor bármit mondhatsz neki, mert ezt is a saját osztály társaitól tudja majd meg, hogy nem létezik.
2011. jún. 11. 21:10
 3/11 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, nem hazudunk a gyereknek, és a mikulásban se hisz, meg a gólyában se, azt is tudja, neki miért más a pisilője, mint a huginak.

De ha lehet, ennyi idősen nem avatnám bele, hogy a férfiak milyen indokkal és mire használják őket, ők miért mennek ebbe bele, mi az drog, mi az a kényszerprostitúció, meg az alkalmi szex... ehhez talán még csöppecskét kicsi.

Amúgy is éretlenebb a korosztályánál, de ez nem jelenti azt, hogy hü.lyének fogom nézni, mivel nem az.

2011. jún. 11. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Első vagyok:

Huhh, micsoda reakció...ne húzd fel magad!

Én nem írtam (sőt senki sem), hogy mondd el neki mi is a kényszer-prostitúció...

Amúgy hány éves a gyerkőc?

S ha nem hisz a gólyában, akkor mit mondtál neki? Mert gondolom azt is valahogy szépen körbeírtad, nem mondtál neki olyat, hogy anya és apa jót kufircolt, így lettél te...

De nem is értem, miért kellene beavatni egy gyereket ennyire mélyen. Valami tök egyszerűt mondj, nem hiszem, hogy megcáfolná, amit mondasz, és nem is hiszem, hogy tovább kérdezősködne.

2011. jún. 11. 21:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De most nem értem. Ha hazudni nem akarsz, akkor igazat kell mondani. Az igazság szépen csomagolva meg az, amit az első is írt. Vagy hazudsz valamit, vagy ha azt semmiképp, akkor mondd meg az igazat valahogy szépre montírozva. Harmadik út nincs... Nekem 7 éves a lányom, nálunk a szex "összebújás" néven fut ha kérdez, én simán megmondanám, hogy ezek a nénik pénzért bújnak össze bácsikkal.
2011. jún. 11. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Szép gyerekkora lehet a gyerekednek... Nincs Mikulás, nincs Jézuska, nyuszi... Nincs semmi, amiben egy gyereknek jó hinni... Nálunk sem a gólya hozza a tesót, de azért mégsem avattam be, hogy került a pocakomba a kisbaba...
2011. jún. 11. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, én totál nem értelek... Az első válaszoló tökéletesen leírta, mit mondhatnál a gyereknek, ami nem hazugság, nem nézed vele hülyének, és szerintem ennél jobb magyarázat nem is kell. Mit vársz még tőlünk? De gondolom neked se lenne ennél jobb ötleted, különben nem kérdeztél volna itt.
2011. jún. 11. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Húúú, két hete mentem a 7-ikes lányommal kocsival egy olyan úton ahol 100 méterenként álltak a nők szinte pucéron. Mellettem ült, láttam rajta, hogy döbbenten néz ki az ablakon, muszály volt reagálnom valamit.

Annyit mondtam, hogy ez borzastó, itt állnak és árulják a saját testüket! Fel vagyok háborodva, mire vetemednek egyesek!

Szerencsém volt, nem kérdezett vissza, gondolom azért bizonyos dolgokkal tisztában van. Sajnos nem hagyja magát felvilágosítani, pedig már többször említettem neki, hogy ha kérdése van, nyugodtan kérdezhet bármit.

Kedves kérdező! Nem csoda, hogy bajban vagy a válasszal, még én sem tudtam volna bővebben kifejteni a témát, pedig az enyém már jóval idősebb, igaz ő is sokkal éretlenebb a koránál, mert nagyon szigorú iskolába jár. Náluk egy bukás, vagy egy cigi elszívása akkora bűn, hogy az osztálytársak azonnal kicsapnák a suliból fegyelmivel!

2011. jún. 11. 23:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, hogy dolgoznak, így segítenek a magányos bácsikon pénzért:)
2011. jún. 12. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 23:17-es, a lányod már mindent tud, ebbe nyugodj bele, csak az a gáz, h nem tőled. Amin ne csodálkozz, mert ha azt mondod: "SZERENCSÉRE nem kérdezett rá", hát én sem kérnék felvilágosítást tőled.

Kérdező, az első szépen elmondta, mit felelj. Valami hasonlót válaszolj a gyermekednek.

2011. jún. 12. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!