Válaszolnál pár kérdésemre?
Milyen halat lehet adni 8 hónaposnak?
Milyen vas tartalmú ételt főzhetnék neki?
Van valakinek Ferrari gyerekülése? Vélemény róla?
2. kérdésedre:
Vas van pl. a brokkoliban, de azt olvastam nemrég, hogy a zöldségek magas rosttartalmuk miatt gyorsan áthaladnak az emésztőrendszeren, elég kevés vas tud felszívódni belőlük. Ezért a máj és a vörös húsok jobb vasforrások. Ill. 1 éves kor után ajánlják, hogy még ne térjünk át a tehéntejre, hanem tejitalt (pl. nestlé junior tejital, mi ezt isszuk) adjunk a babának, hogy a vasszükségletet biztosítsuk. És fontos, hogy a vas felszívódásához c-vitamin is szükséges. (Ez megvan a tejitalban.)
Halat:Pangasiust egy keveset adnék neki,vagy más halat ami nem fűszeres,szálkás, vagy panirozott.
Vas:Cékla,tojássárgája,spenót,sóska,szilva,máj,húsok.
Gyerekülés:Nekem nincs olyan,de már láttam nem nézett ki rossznak.
Köszi az eddigi válaszokat.
A pangasius az édesvizi hal? Mert úgy tudom,azokat lehet adni 8 hótól.
Köszi alinket, nagyon jó! :)
Miért nem vennél ilyen ülést? Érdekel a véleményed!
És hasonló árban milyen gyerekülést ajánlottok? 9-36kg-ban gondolkodunk. Árban max. 30000 Ft.
Eleve nem vettem 9-36 kg-ig valót ez egy nagyon tág kategória, még az 9-25 kg-os is az.
igazán egy 9-10 kicsi gyereknek nem jó.
Ezt mondták is boltban, olvastam is.
Mi Besafe x1-et vettünk, az 50 ezer ft volt
Én 8 hónaposan csak úgy adtam halat neki, ami a bébiételekben volt.
1 évesen viszont már kapott halrudacskát (ebből is csak a jó minőségűt).
Sóska, spenót, amiben sok van az a salátafélék és az állati belsőségek (máj stb.).
Egyik ismerősömék vettek ilyen ülést, de nekik is az volt a baj, amit itt már többen írtak, hogy 9-36kg elég tág súlyhatár, és a 10 kilós gyerek majd elveszett az ülésben. Én így csak akkor vennék már neki, amikor nagyobb.
A 3. kérdésedre válaszolnék, bár nekünk nincs:
Azt mondták a Ferrari ülésekre a Baby Outletben, hogy ugyanazok, mint a Nania ülések, csak más huzat van rajta és így 2-3x annyiért is el lehet adni...
Tehát magyarul elég nagy pénzkidobás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!