A PC-t elkezdtem újra húzni, eljutottam a formázásig, de utána el kezdet zenélni és sípolni. Ezután próbáltam újra indítani, de nem ment mert a monitor nem jön be. Mi lehet a probléma? Én a videokarira gondolok.
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 12:27
11/11 anonim válasza:
"...eljutottam a formázásig, de utána el kezdet zenélni és sípolni."
Ez képtelenség! Ha formázáskor állt le, akkor még nincs rajta rendszer, ami "zenéljen".
Formázás után (gondolom winfost telepítettél) még egy csomót kell klikkelni, ahhoz, hogy települjön, azaz felismerje az eszközöket -köztük a hangkártyát is, ha elég hozzá a win alapdrivere) és csak utána tud "zenélni".
Tehát ha te csak a formázásig jutottál, akkor nem tudott volna "zenélni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!