Monitor felbontás probléma. Hogy állítsam vissza? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy 24" Samsung monitort, első pár napban tökéletesen működött, gyönyörű képe volt. Aztán egyszer bekapcsoltam a gépet és 1280x1024-es felbontásban mutatta, széthúzva az egész képernyőn, nagyon rosszul néz ki. Az optimális ha jól tudom 1920x1080 lenne. Próbáltam visszaállítani de sehogy nem ment, a gép valamiért max 1280x1024-et enged, és a képernyő beállításai között sem tudom beállítani. Tudna valaki segíteni, hogy tudnám a régire visszaállítani, vagy nagyobb felbontást alkalmazni?2011. nov. 1. 21:54
2/2 anonim válasza:
Ha van a videokártyának saját programja, akkor azzal állítsd a felbontást, ne a vezérlőpultos képernyő tulajdonságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!