A PC-t elkezdtem újra húzni, eljutottam a formázásig, de utána el kezdet zenélni és sípolni. Ezután próbáltam újra indítani, de nem ment mert a monitor nem jön be. Mi lehet a probléma? Én a videokarira gondolok.
"A PC el kezdtem újra hózni és men is eljútoot a formázásig de utána el kezdet zenélni és sipolni."
Csak a zenélés és a sípolást értem innen. Mit akartál írni? Húztad a procit? De akkor miért írtál PC-t. Vagy új PC-vel kezdtél, leformáztad és sípol? Írj már értelmesebben mert így senki nem fog válaszolni.
Írd le milyen gép, új-e vagy használt, épp mit csináltál vele, és jelenleg mit csinál ha bekapcsolod...
Síponi, Esetleg a processzor hűtése nem megfelelő és túlmelegedett.
(A BIOS-ban esetlegesen beállított hőfokot érte el. Ilyenkor a BIOS hangjelzést ad és beállítástól függően ki is kapcsolhatja a gépet)
A zenélést nem értem. Formázáskor mifene zenélne?
12:33 és 12:42 is én vagyok:
Még soha nem hallottam így kifejezni hogy hogyrarakod a wint. Így már érthető.
Első eset: Szar a windows amit fel akarsz rakni. Ekkor nem kéne sípoljon, de ha hardware problémába ütközik a win instaláló akkor lehet valami jelzést lead...
Második eset: Valami a formázásnál elhalálozott. Ez zenéléssel jelezte neked a gép, és most nem indul el.
Harmadik eset: Nem valószínű, de talán a táp meghalt épp akkor.
Mindenesetre nem hinném a formázás miatt lenne. Ha sípolt és most el se indul, akkor biza valami elszállt. Szagolj bele a gépbe, nem-e valami bűzlik. Vagy nézd meg a kondik alja nem-e kormos, vagy esetleg valamelyik nem-e ment szét. Próbálgasd kivenni az alkatrészeket, hátha megkapod mi az amitől nem indul el. Ha egyáltalán meg se villan, akkor biza a táp lesz a ludas.
Másszóval csavarhúzó (és nagykalapács) kézbe és lehet szerelni...
Hoztam egy másik monitort és azzal sikerült meg oldanom a problémát szóval a monitor meg adta magát.
Újra húzni (újra telepítés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!