Ez monitor vagy videokártya probléma lehet?
Elnézést, ha már kérdezték volna, de jelenleg ennyit látok a monitorból, és elég nehézkes nemhogy keresni, de olvasni bármit is.
Szóval ez lenne a problémám. Olyan, mintha a képet összehúzták volna, állítottak volna a v. pincushionon, de ilyet nem tettem, és, ha próbálkozok is vele, nem mozdul. A probléma tegnap reggel jelentkezett, utána öt percre rá visszaállt normálisan, majd este ismét, és azóta így maradt.
Most, hogy rendesen lássam az egész oldalt - már amennyire - , az oldalirányú pozíciót váltogatom 0-ról százra, ha épp a menüre vagy a visszalépésre, esetleg kikapcsolásra van szükségem, de ugye ez nem megoldás.
A monitor már nem úgy - legalább 8 éves -, de a videokártya sem a legjobb, így nem tudom, mi lehet a probléma. A szerelgetésben nem vagyok otthon, így nem tudom szétkapni a gépet, hogy utána nézzek.
A kérdés az, hogy mégis mi lehet a probléma? A monitorral lehet gond vagy a videokártyával?
Előre is köszönöm a segítséget!
Biztos hogy nem monitor probléma!
CGA az oka, méghozzá ha szerencséd van akkor csak a driver ment gallyra, esetleg a Catalyst, frissítsd a VGA driverét!
Ez a monitor hibája kell legyen!
Ez egy régi CRT monitor, amin összehúzódott a kép. Van amelyiken a menüből állíthatod a kép elnyújtását, nézz körül, hátha csak valaki babrált vele.
Ha viszont ettől nem jön helyre, akkor szervizbe kell vinned, vagy pedig újat venned.
Mindenesetre ha akarod kipróbálhatod a monitort másik számítógépnél is. Erre jó például egy jó szomszéd aki segítene rajtad, vagy még jobb egy otthoni másik számítógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!