Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha műszaki informatikusnak...

Ha műszaki informatikusnak szeretnék továbbtanulni és fizikai tanulmányaim eléggé hiányosak, attól még bátorkodhatok bejelölni a szakot és bent is tudnék maradni?

Figyelt kérdés
A fizika tudom hogy nagyon fontos, itt csak azt szeretném megkérdezni, hogy pótolható-e a tudás az egyetem tanulmányai, vagy például a beiskolázás előtti nyár ideje alatt? És milyen anyagrészeket érdemes nagyon megtanulni. Köszönöm előre is.
2010. nov. 16. 14:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát, elektronikára és a logikai kapukra feküdj rá, mint állat, mert az egyetemen soha senkisem fogja megkérdezni, tudod-e? Egy órán leadják, és kész, annyi, abból tanuld meg, ahogy jónak látod, vagy tudod.

Szóval én a helyedben nekiesnék, ha tényleg komolyan gondolod :) Én elektrotechnikát tanultam 4 éven át középiskolába, de azért megizzadtam az ELTE Prog-inf szakán, csodáltam is a gimnazistákat, akik akkor hallottak erről talán elősször... :)

2010. nov. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!