Milyen informatikusnak érdemes tanulni? Van olyan ami szinte mindennel foglalkozik?
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 20:42
1/8 anonim válasza:
nem nagyon, mert annyira nem keresik, hogy nincs munka sem szinte, meg alig keres
ha mindenáron gépekkel akarsz foglalkozni, tanulj meg programozni
2/8 anonim válasza:
semmilyen informatikusnak nem érdemes. nagyon sok van belőlük....
3/8 anonim válasza:
rendszergazdának tanulok egy eléggé nívós középsuliban... igaz, hogy nagyon sokat kell tanulni, de már meg van az első állásom (160 ezres kezdőfizuval), amit rögtön érettségi után elkezdhetek
4/8 anonim válasza:
és ilyen állást is 1000ből 1 informatikus kap:)
5/8 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem elév jó lennék. Most 9.ben jóval többet tudok mint a többiek pedig itt direkt infót és angolt tanítanak emelt óraszámban.
2010. szept. 26. 22:06
6/8 A kérdező kommentje:
Azért az furcsa hogy alig keresnek hisz mindenhol 150000 körül írják a minimum keresetet.
2010. szept. 26. 22:08
7/8 anonim válasza:
Kezdj el Linuxszal foglalkozni, Win Serverhez értő mukival tele a padlás, de ehhez nem ért mindenki.
8/8 anonim válasza:
Higy nekem a Linuxban a kulcs. A szerverek 80%-a valamilyen Linux vagy BSD rendszert futtat. Én már gyúrok rá és látszik is az eredménye. Egyébként a konkrét kérdésre válaszolva: Rendszergazda
Üdv: Egy 9. osztályos "informatikus"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!