Mit lehet venni egy informatikusnak karácsonyra 10. 000 forintig?
Menj a gépéhez, és nézd meg mi kopott, használt stb. írd fel a nevét az aljáról pl egérnek, billentyűzetnek, és a boltban mondd, hogy egy ilyen szintű cuccot akarsz.
Ha nagyon nincs ötleted, nézegesd az ilyen gadget geek webshopokat mint pl a bigyoshop vagy kutyushop
Az a helyzet, hogy laptopja van, ami nincs még egy éves sem. Van hozzá táskája és egere is, sőt még USB LED lámpája is....
Olyan tanácstalan vagyok!
Köszönöm a választ!
Igen erre gondoltam én is. Mekkora pendrive-t lehet max. 10.000 forintból venni?
Köszönöm a választ!
Aham, ez a hűtő is jó, mert elég sokat gépezik, meg játszik, úgyhogy igénybe van véve rendesen!
Köszönöm!
=o)
Az lehet, hogy már eleve jobb van neki, mert nagy kocka (ne sértődjetek meg, nem bántásból mondom) ő is, állandóan vesz hozzá valami újdonságot. Gondoltam külső winyóra is, de amelyik használható nagyságú az több is a pénzemnél.
Köszi!
Inkább ezt ajánlom, 2x nagyobb a mérete, amit te is néztél, így még a mai játékok is gond nélkül ráférnek(említetted hogy gyakran játszik). Emellet árban is bőven 10ezer alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!