Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jó ötlet megoztani az életemet...

Jó ötlet megoztani az életemet a ChatGPT-vel?

Figyelt kérdés

#számítástechnika #M.I #Életem megosztása
ma 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mivel zárt forráskódú, egy távoli, általad nem felügyelt, nem transzparens szervezet kezeli az adataidat, bárki felhasználhatja azokat.

Az olasz adatvédelmi hatóság nem hiába bírságolta meg az OpenAI-t 15 millió Euro-ra:

[link]

ma 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
És mi a legnagyobb baj ami történhet?
ma 19:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert én megosztottamvele az egész életemet.
ma 19:18
 4/7 Janaqks válasza:
100%

Semmiképp ne írj neki neveket és személyes adatokat!(ha mindenképp meg akarod osztani vele)

Egyébként szerintem sem jó ötlet.

ma 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán.
ma 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"És mi a legnagyobb baj ami történhet?"

Például:

- kitilthatnak a szolgáltatásból (a "közösségi irányelvek" értelmében)

- ha valami "bűncselekményre" utaló utalást tettél, az eljuthat a hatóságokhoz (lásd: "gyűlölet-bűncselekmények" miatti letartóztatások)

- az ott megosztott információkat politikai/titkosszolgálati célokra is felhasználhatják (erről szólt a Facebook Cambridge Analytica botránya)

- nagyon extrém esetben(!!!), ha olyan információt osztottál meg, ami nem "tetszik" a szolgáltatás urainak, és olyan helyen dolgozol, ami kapcsolatban áll velük, az esetleg visszaüthet

ma 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Kiegészítés: esetleg még az is elképzelhető, hogy az ott megosztott információkat bűnözőknek továbbítják, akik aztán a nevedben vagy ellened bűncselekményeket követhetnek el.
ma 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!