Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WIN 11 legújabb frissítése...

WIN 11 legújabb frissítése óta rengeteg hiba van a gépen. Visszacsinálhatom valahogy?

Figyelt kérdés
jan. 30. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Ha van korábbi rendszer-visszaállítási pontod - esetleg több is -, akkor állítsd vissza a rendszered valamelyik korábbi mentett időpontra.
jan. 30. 18:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Ilyen csak akkor van, ha előtte létrehoztam? Tehát nem automatikus? Ilyet nem csináltam.
jan. 30. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Ha tudod a frissítés számát akkor evvel a paranccsal ellehet távolítani.

- cmd parancsablak megnyitása rendszergazdaként.

wusa /uninstall /kb:xxxxxxx

Ha nem tudod evvel a paranccsal meglehet nézni.

wmic qfe list brief /format:table

jan. 30. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

Igen.

A Windows gépházban a Frissítéseknél, azon belül van valahol olyan, hogy frissítési előzmények. Ott megnézed melyik a legutolsó és azt letörlöd. Aztán újraindítod és kész.

[link]

jan. 31. 03:01
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Szerencsés esetben ki tudod vakarni a legutóbbi frissítést, ahogy az előző írta. Kevésbé szerencsés esetben csak a formázás-újratelepítés a megoldás. Viszont mindkét esetben azonnal tiltsd le a windows update-et, mert csak kárt okoz!
jan. 31. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Örülnék, ha megtudhatnám mégis miért lettem így lepontozva a 4. vákaszomban...

Így érdemes itt segíteni bárkinek is...

jan. 31. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
#6 Mert itt sok a Micro$oft fanboy, akik szerint a windows frissítéseivel soha semmi baj nem lehet.
febr. 1. 08:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Én nem értékeltem le senkit, sőt, mindenki zöld kezet kapott. Köszönöm a válaszokat! Sikerült, nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy ez volt-e a gond, de pont azóta van, majd a napoban kiderül. A videókártya (talán, nem értek hozzá annyira) viselkedett furán, fotó szerkesztő programoknál teljesen használhatatlanul lassú lett, meg vagy ott, vagy akár böngészőnél fura négyzetek jelentek meg, amikben más lapok, vagy más program tartalma látszott. Talán majd ez megoldja, ha nem, akkor majd megyek más vonalon tovább. Köszönöm még egyszer a segítséget!
febr. 1. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!