PandaaYxZ kérdése:
Hogyan tudom állitani az rgb venti szinét a gépházban?
Figyelt kérdés
Nézegettem gépházakat és azon gondolkodom hogy hogyan mitől függ az hogy tudom e állitani az rgb szineit mivel most próbáltam meg a sajátommal (az eredeti alaplap alkalmazásban) és nem lehetett csak az alaplapon a ledek szinét, vagy csak az eredeti ventiken lehet állitani az rgb t amik a gépházhoz járnak?tegnap 14:53
11/18 A kérdező kommentje:
Nézek inkább másikat akkor. Köszi szépen a segitséget :D
tegnap 15:51
13/18 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg ajánlani olyan gépházat amibe jó lenne minden? Annyi hogy fehér szinű legyen maga a gépház, üveglapos oldalakkal és rgb ventik legyenek hozzá. Max 27ezerig.
tegnap 16:18
14/18 Gyakori93 válasza:
Nem igazán. Én mindig is fekete gépház párti voltam.
Ha nem találsz, akkor még mindig van a ventilátor csere.
Az ARGB-s ventiket hardverapróra fel is tudod tenni. Így némileg olcsóbb lesz a sima RGB ventilátor.
15/18 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem baj.
tegnap 16:35
16/18 A kérdező kommentje:
tegnap 16:44
17/18 A kérdező kommentje:
Ja de nem kell, most nézem hogy van led vezérlő gomb. Meg ha jól látom akkor ami van a gépembe 2db rgb venti bele is tudom tenni mert a méret is megfelelő
tegnap 16:47
18/18 A kérdező kommentje:
Mármint a gépházba amit most néztem
tegnap 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!