Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vízhűtésnél mit kell nézni,...

Dreams. kérdése:

Vízhűtésnél mit kell nézni, hogy belefér a gépházba?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Gépházat vásárolnék a jövőben és lényegben mit kell nézni, hogy belefér-e a vízhűtés?

Borda mélységet vagy a borda széllességet?

Köszi előre is a választ!:)

2022. ápr. 19. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Is-is +borda vastagságot is :)
2022. ápr. 19. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem köszi a választ!

Még 1 kérdés lenne, hogy pcx-en nézelődök gépházat és a szűrőben beépíthető vízhűtés(mm):120mm-420mm ig itt pontosan mennyit adjak meg?

Vízhűtés méretei:

Borda mélység:119,6mm

Borda szélesség:277mm

Borda magasság:27mm

2022. ápr. 19. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor ez egy 240-es radiátor lesz, amire 2 db 120-as venti megy. A 277-et a radiátor egyéb elemei adják, mint a kivezetés.

Tehát a beállításban legalább 240 kell legyen. Onnan mehet 420-ig is akár.

Arra figyelj, hogy, ha van lemezes meghajtód, akkor az is beleférjen. Az enyémbe nem fér be, de 280-as radiátor van benne. 360-as is beleférne. Előlre és felülre is. Bár én jobb szeretem, ha fent van. DVD-t ma már nem használok. Ha mégis kellene, akkor van tarcsiban egy USB-s meghajtóm. Valahol.

2022. ápr. 19. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget!:)
2022. ápr. 19. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!