Lehet e olyat csinálni hogy egy lenovo thinkcentre m93 sff et átköltöztetünk egy másik nagyobb gépházba?
Egyszerűen nemigen, mivel szabványtalan az az alaplap.
Fúrás-faragás mindenképp kellene hozzá, egyedi távtartókat rögzíteni a házba, de jól kimérni, hogy pontosan hová. Aztán még ott vannak az előlapi dolgok (bekapcs gomb, LED-ek, USB, jack...), amiknek szintén nem szabványos a kialakítása, így azt is át kell alakítani.
Nem lehetetlen, laptop alaplapot is láttam már ATX házba szerelve...
Hát nem lennék ennyire borúlátó. Ránézésre bizony ATX szabványnak megfelelő helyen vannak a furatok, és az IO is.
Procihűtő szokott még olyan lenni, hogy a gépházhoz rögzül, de kép alapján én úgy látom, hogy ez egy kiszerelt alaplap, és a csavarhelyek ott vannak a procifoglalat mögött. Az is okésnak tűnik.
Vagy itt látszik egyik képen, hogy van front panel (tehát ráköthető a bekapcsológomb), és még az io shield is kevehető??
Tápegységet lesz bonyeszabb rögzíteni, mert az nagyon nem ATX.
Lényegében ez egy régi gép. Semmi értelme nincs átszerelni semmit. Ha jobb videokarit akarsz belerakni, akkor max 1060/RX580 mehet, amikből valóban nincs low profile.. de nem is érdemes szerintem vacakolni ennyit. Vagy kimaxolod egy 1050ti/1650-nel, vagy átmész egy modernebb platformra.
GIGABYTE RTX 4060 OC Low Profile 8G videokártya (GV-N4060OC-8GL)
Szerintetek ez beleférne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!