Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül nyomtatnom?

Miért nem sikerül nyomtatnom?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy használt multifunkciós nyomtatót.

A festékeknél azt jelzi, hogy a színes patronból még van, viszont így sem nyomtat egyáltalán, a fekete teljesen kifogyott. Előfordulhat, hogy beszáradt a nyomtató?

Vettem azonban újabb utánagyártott patronokat, bele is raktam a nyomtatóba, de hiába van feltüntetve, hogy kompatibilis a dobozon, a nyomtató mégis azt jelzi, hogy nem használható vele.... Megnéztem a patront, az ,,arany, pöttyök eltérnek az előző patrontól. ez lehet a baj, igaz??

ma 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Van olyan nyomtató, amiben csak egyszerre lehet cserélni az összes patront. Van olyan, amelyik semmiképpen nem hajlandó nyomtatni utángyártott patronokkal, csak eredeti gyárival. Úgyhogy szerintem vegyél bele gyári patront és működni fog. Viszont azt meg aranyáron adják.
ma 11:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Hp 2543-as a nyomtató típusa
ma 12:12
 3/6 A kérdező kommentje:

közben nézegetek új nyomtatókat is.

erről mit gondoltok? : [link]

a patront ebben hogy kell cserélni, utánagyártottat is elfogad vajon?

ma 12:18
 4/6 A kérdező kommentje:
vagy ez esetleg: [link]
ma 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezek csak nyomtatónak látszó tárgyak. A legalja hulladékok. Ha normálisan akarsz nyomtatni vegyél egy lézerest.

PL

[link]

ma 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Legközelebb vegyél lézert! A tintással csak a baj van.
ma 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!