Milyen papírra kellene nyomtatnom?
Figyelt kérdés
Kicsiben,tárca méretben,vagy legfeljebb kisfüzet nagyságban szeretnék képeket(színesben) nyomtatni.A gondom az,hogy jó helyre járok nyomtatni(és más helyeken is próbáltam),de sem a félfényes,sem az átlag nyomtatópapír valahogy nem adja vissza olyan szépen a képeket.Konkrétan mely papírra kellene nyomtatnom,hogy normális legyen?Sokszor pixelesek lesznek a képek(a gépen nem olyanok),vagy túl sötétek lesznek.Figyelek a képek felbontására is,de sem a kis,sem a közepes,sem a nagy felbontású képek változatai nem lesznek jók nyomtatva.Vagy rossz helyeken próbálkozom?2015. jún. 10. 20:44
1/4 Tengor válasza:
A pixeles kép nem a papír miatt pixeles. Nagyrészt a kép mérete miatt, kisebb részt a nyomtató miatt.
A fényerő szintén a képtől függ és nem a papírtól.
Mit akarsz nyomtatni tulajdonképpen?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát,csak színes képeket.Eddig nem nagyon zavart,mert csak öncélú volt,de most egy ajándék készítése miatt kellene a szebb minőség.(egy füzetbe akarom őket beragasztani)
2015. jún. 10. 20:58
3/4 A kérdező kommentje:
Van ráközelített fotó,meg távoli kép is,ha nagyon kell tudok küldeni példákat,de nincsen bennük semmi különleges(szerintem).
2015. jún. 10. 21:01
4/4 coopper válasza:
Szia.
Nyomtatótól is függ (szerintem). A lézer nyomtatók adják a matt, sötétebb verziót, mig a INKjet nyomtatóknál, fényesebb szebb a kép (szerintem), viszont ezek fixálás nélkül elmázgálódhatnak (ha nedvesség éri őket) - általában befúják őket valamilyen lakkal.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!