Mi lehet a baj? Több lent
Figyelt kérdés
A kb fel éves nem agyon n használt acer laptopom hirtelen a semmiből bárhogy van be dugva a töltő nem tölti még ma délelőtt töltötte most meg bármit csinálok vele nem tölt az akkujat nem lehet ki venni meg néztem el van e törve a kábel de sehol semmi baj...jó lenne meg tudni mit lehet vele kezdeni szervizben kívültegnap 21:36
1/4 anonim válasza:
Esetleg az energiatakarékossági beállitásokban nincs valami elállítódva hogy bizonyos szintnél magasabbra nem töltődjön?
2/4 anonim válasza:
Multiméterrel ki kéne mérni a töltőt ,hogy ad e feszültséget.De ha nincs multiméter akkor a nyelvedet tedd a kivezetéséhez,ha bizsergeti a nyelvedet akkor valószínüleg jó.Nem fog agyonb@szni ,már én is próbáltam amikor nem volt kéznél multiméter.
Ha van benn feszko akkor a laptopban van a hiba.
3/4 anonim válasza:
Újan vetted?Ha fél éves akkor még garanciális.Garanciaszervízben ingyé megcsinálják.
4/4 anonim válasza:
2
Multiméterrel ki lehet mérni, ez jó ötlet valóban.De inkább ne nyalogasd ,mert ha nagy baja van életveszélyes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!