Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Személyes adatot tartalmazó...

Személyes adatot tartalmazó dokumentumot nyomtatóban nyomtatni?

Figyelt kérdés

Munkahelyemmel kapcsolatos kilépőpapírt (bérjegyzék, stb.) szeretnék nyomtatni, azonban nincs itthon nyomtatóm, így maradtak a nyomtatók.

Ilyen dokumentumot nyomtathattatok ott? Ebből lehet valami gond? Ha pl pendrive-on viszem, vagy emailben küldöm el anyomtatónak kinyomtatásra.

Milyen megoldást javasoltok?

tegnap 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A nyomtatással foglalkozó cégeket kötik az adatvédelmi szabályok.

Tehát a személyes adatokat nekik törölniük kell az adathordozóikról.

tegnap 18:34
 2/8 A kérdező kommentje:
emailben tudnám elküldeni a nyomtatónak a nyomtató email címére amit ki kell nyomtatni. Ez sem gond, nem kockázatos ilyet tenni? Ők ezt törlik utána?
tegnap 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Munkahelyi dolgokat a munkahelyen nyomtatok.
tegnap 19:32
 4/8 A kérdező kommentje:
munkahelyen nem tudok nyomtatni jelenleg.
tegnap 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen ceg az ahol nincs mukodo nyomtato. Amugy kilepeskor nem is emlekszem, miket kellett volna nekem nyomtatnom, kb a felmondast lehetett volna, de azt eddig vagy kezzel irtam vagy emailben. Minden egyebet a munkaltato allitott ki, nekem max azt kellett alairnom hogy atvettem. Vagy nem is a kerdezo lep ki, hanem mas munkavallalok iratait nyomtatja? Mert az ugy mar neccesebb.
tegnap 21:22
 6/8 A kérdező kommentje:
saját kilépő papírjaimról van szó.
tegnap 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor miert nem a ceg nyomtatja ki? Nekik kell kiallitani egy rakas papirt, hat allitsak ki, irjak ala, adjak oda, aztan te is alairod ami esetleg nekik kell vissza. Ha te nyomtatod ki, meg egyaltalan mit is, akkor mikor irjak ala? Ez az o dolguk.
tegnap 23:24
 8/8 A kérdező kommentje:

le kell adnom az új helyen kinyomtatva papír formában.

Az előző hely online küldte el.

tegnap 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!