Hova tűntek a Google Dokumentumokból a fájlok?
Egy kisebb kihagyaás után (nem volt 1 hónap) ismét beléptem, csakhogy nem találtam semmit! Jó az e-mail cím, meg minden és még sincs semmi sem ott. Fontos fájlok vannak itt, úgyhogy most elég kétségbe esett vagyok. Már megnéztem Drive-ban a kukát, de az is üres. A kezdőoldalon megjelenő kis listában megtalálom, azonban mikor megnyitnám azt írja, hogy letöröltem, pedig nem is. Van bárkinek bármi ötlete, hogy hogy hozhatnám vissza?!
A válaszokat előre is köszönöm!
Esetleg a böngészési előzményekből ha megvan a konkrét link, azt megpróbálni nyitni. Az is a Drive tartalmára mutat, úgyhogy ha a korábban működő link is azt mondja, hogy itt már nincs tartalom, az valahogy tényleg törlődött.
A másik magyarázat meg, ha az több ember között megosztott és szerkesztési jogosultsággal is rendelkező tartalom volt, akár más is törölhette.
Ez alapján nincs az eredeti helyén, és te is üres mappát látsz. Ha nem volt mással megosztva, nem töltötte le más, nem töltötted le te magadnak, nincs a kukában, nincs belőle másolat, akkor én itt már beletörődnék, hogy ez sajnos ennyi volt. Az összes lehetőség elfogyott.
Az azért elég érdekes, hogy ha 30 napon belül törlődött akkor miért nincs még mindig a lomtárban (ha azt időközben nem ürítették). Ha véletlenül áthelyezted-áthúztad egy almappába (és azért nincs a helyén, ezért nem jó a link), megtaláltad volna.
Ennyire megbízható a felhő. 😁
Gondolom a MI úgy értékelte hogy ezeket évek óta senki se töltötte le, így helytakarékosságból törli. Úgyse veszi észre senki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!